Välkommen till en värld av musik utan instrument

Får jag bada i din Sjönhet?

Come on katten, det svänger ju!

Svensk nyskriven a cappella

Jag vet inte hur du hittat hit, men du är hjärtligt välkommen ändå. Denna hemsida är enkel och banal - och kommer så att förbli ett bra tag till. Här finns inte meningen med livet, men du kan ju alltid lyssna på smakprov från vår CD "Får jag bada i din". Sjönhet är en grupp som startades i maj 1999, och består idag av fem personer. Vi håller till i Lund. På sopran hör vi Josefin Hjelm. På alt Maria Henningson. Tenor: Pex Tufvesson. Förstebas: Andreas Nilsson. Andrebas är Tobias Fjälling.

Beställning av vår CD "Får jag bada i din" kan du göra via mail till sjonhet@livet.se. Föredrar du personlig service så ring till Pex Tufvesson på 0702-489646. Skivan kostar egentligen 120:-, men eftersom vi är så snälla idag (och alla andra dagar också, faktiskt) så får du den för 100:-.

"Får jag bada i din" innehåller 10 spår:

Alla (utom spår 1 som är ett klassiskt stycke i svensk folkmusiktappning) är nyskrivna, med en bra blandning av humor, allvar och spänning - framfört i en skön stil helt utan instrument. En och annan refräng kommer att sätta sig på hjärnan, det kan vi lova!

Vi har haft cirka 580 besök sedan den 18/7 2000.
Vill du något så finns vi alltid på sjonhet@livet.se. Hemsidan hittade du förresten på listen.to/sjonhet.